Bedrijf

De Grens Suikerwerken is opgericht in 1984 door Fred Landzaat, die toen al zijn sporen in de zoetwaren verdiend had. In het beginstadium is er begonnen in een kleine hal van de toenmalige textielfabriek van Clinge. In de daaropvolgende jaren is het bedrijf in een stroomversnelling gekomen en uitgegroeid tot een professionele speler in de markt. Ondertussen is het bedrijfsgebouw 3500m2 groot en heeft het een respectabele capaciteit. In het jaar 2010 is het bedrijf in handen gekomen van een nieuwe eigenaar en is de toekomst van De Grens zeker gesteld. Er waait weer een frisse wind door het bedrijf.

Momenteel produceert De Grens Suikerwerken met haar medewerkers een vijftal productcategorieën voor de internationale markt. Daarnaast is productinnovatie, waaronder het doorontwikkelen van de huidige producten en het maken van nieuwe verpakkingsconcepten, orde van de dag. We zien het als onze uitdaging om hierin de marktvraag voor te blijven.

Voor de distributie en het vermarkten van onze producten maken we gebruik van een beperkt aantal distributeurs, zodat we onze focus kunnen houden op ons basisprincipe: haute confiserie. In een aantal landen zijn we lokaal vast vertegenwoordigd. Onze producten vindt u in de meeste Europese landen en ondertussen ook ver daarbuiten.

Het ambacht wordt bij ons in ere gehouden. De mens staat bij ons centraal. We kunnen niet zonder de specifieke kennis die nodig is om op een ambachtelijke manier snoep te maken.